Online Pet Store

Hoe maak je je hond zindelijk?

Hoe maak je je hond zindelijk?

Je pup zindelijk maken is niet heel lastig, maar het vraagt wel de nodige aandacht. De meeste puppy's doen hun plasje netjes wanneer ze buiten zijn als ze 12-13 weken oud zijn. Met de volgende tips kun je helpen.
door Online Pet Storeon November 27, 2019
Sinterklaas cadeautips voor je kat

Sinterklaas cadeautips voor je kat

Over minder dan twee weken is het alweer 5 december en dat betekent natuurlijk Sinterklaasfeest! En dat betekent natuurlijk cadeautjes. Vaak zien we helaas dat onze huisdieren vergeten worden met de cadeautjes van wij van Online Pet Store vinden dat jammer. Daarom zouden we het leuk vinden als we onze huisdieren iets meer betrekken in het feest door middel van cadeautjes. Om je op weg te helpen hebben we cadeautips voor je kat opgesteld!
door Online Pet Storeon November 22, 2019
Sinterklaas cadeautips voor je hond

Sinterklaas cadeautips voor je hond

Over een paar weken is het alweer 5 december en dat betekent natuurlijk Sinterklaas! En Sinterklaas betekent natuurlijk cadeautjes. Helaas worden onze huisdieren vaak vergeten met de cadeautjes dus wanneer je dit leest is dit een mooi moment om ook je hond te betrekken in het Sinterklaasfeest met een aantal leuke cadeautjes. Speciaal voor jou hebben we een aantal cadeautips voor je hond opgesteld!
door Online Pet Storeon November 14, 2019
9 tips om je kat veilig naar buiten te laten

9 tips om je kat veilig naar buiten te laten

Vele baasjes vinden het maar eng, hun kat naar buiten laten. Stel je voor dat je kat iets overkomt. Natuurlijk is het ook eng, maar katten vinden het heerlijk om naar buiten te gaan en wanneer buiten op avontuur zijn geweest komen ze voldaan weer thuis. Om te zorgen dat alles veilig verloopt zijn hier tips om je kat veilig naar buiten te laten.
door Online Pet Storeon November 05, 2019
9 dingen over je kat die je nog niet wist!

9 dingen over je kat die je nog niet wist!

Wat zijn katten toch lieve en bijzondere beestjes. En toch is er heel veel dat we nog niet van katten weten! Daarom hier 9 dingen over je hond die je nog niet wist. Vooral punt 7 zal je verbazen!
door Online Pet Storeon September 26, 2019
8 dingen over je hond die je nog niet wist!

8 dingen over je hond die je nog niet wist!

Honden zijn magische wezens, daar zijn we het allemaal over eens. Zo zijn er veel dingen die mensen niet weten over hun hond. Daarom hier 8 dingen over je hond die je nog niet wist. Vooral punt 7 zal je verbazen!
door Online Pet Storeon August 03, 2019
Terug naar boven
Promo box

Iemand kocht

Product name

info info