Sinterklaas cadeautips voor je hond

door Online Pet Store on November 14, 2019

Over een paar weken is het alweer 5 december en dat betekent natuurlijk Sinterklaas! En Sinterklaas betekent natuurlijk cadeautjes. Helaas worden onze huisdieren vaak vergeten met de cadeautjes dus wanneer je dit leest is dit een mooi moment om ook je hond te betrekken in het Sinterklaasfeest met een aantal leuke cadeautjes. Speciaal voor jou hebben we een aantal cadeautips voor je hond opgesteld!

sinterklaascadeau hond

 

1. Interactieve voerbal voor honden

De interactieve voerbal voor honden is het ideale cadeau voor je hond voor Sinterklaas. Al spelende ‘verdient’ je hond traktaties, bijvoorbeeld in de vorm van brokjes. Je vult de voerbal met brokjes en laat je hond de rest van het werk doen. De interactieve voerbal is niet alleen super leuk maar ook ideaal voor het trainen van je hond. Leuk en leerzaam voor je viervoeter, wat wil je nog meer als Sinterklaascadeau? De voerbal is in het rood en blauw beschikbaar.

 

2. Hondenbel

Over leuk en leerzaam gesproken, ken je de hondenbel al? Hiermee kun jij je hond aanleren om traktaties te verdienen. Iedere keer dat je hond op de bel drukt, geef je hem een traktatie. Je hond zal aanleren dat hij op deze manier traktaties kan verdienen. Dit zorgt voor een enorm leuke interactie tussen jou en je hond! De hondenbel is in meerdere kleuren beschikbaar.

 

 3. Comfortabel hondendekentje

Je hond houdt ervan om na het spelen en leren even uit te rusten. En waar kan dat beter op dan een lekker comfortabel hondendekentje? Op dit deken kan je puppy na het spelen lekker uitrusten. Daarnaast vinden ze het heerlijk om het dekentje overal naar toe te slepen, dus verwonder je daar niet over! Geef je hond dus de kans om lekker te chillen. Het comfortabel hondendekentje is in meerdere groottes en patronen verkrijgbaar.

 

 4. Speelgoed kip

We durven met zekerheid te zeggen dat de speelgoed kip het favoriete speeltje van je hond gaat worden. De leuke kleuren en het geluid wanneer die samen wordt geknepen zullen je hond keer op keer verwonderen. Je hond zal grijnzen van plezier. De speelgoed kip is zo gemaakt dat die alle hondenbeten overleefd en jarenlang mee zal gaan!

Dit zijn onze vier beste tips als Sinterklaascadeau voor je hond. Sinterklaas is een mooie gelegenheid om ook je viervoeter te verwennen met een leuk cadeautje!

Terug naar boven
Promo box

Iemand kocht

Product name

info info