Sinterklaas cadeautips voor je kat

door Online Pet Store on November 22, 2019

Over minder dan twee weken is het alweer 5 december en dat betekent natuurlijk Sinterklaasfeest! En dat betekent natuurlijk cadeautjes. Vaak zien we helaas dat onze huisdieren vergeten worden met de cadeautjes van wij van Online Pet Store vinden dat jammer. Daarom zouden we het leuk vinden als we onze huisdieren iets meer betrekken in het feest door middel van cadeautjes. Om je op weg te helpen hebben we cadeautips voor je kat opgesteld!

Sinterklaas cadeautips voor je kat

 

1. Afstandsbestuurbare muis

De afstandsbestuurbare muis voor katten is het ideale cadeau voor je kat. Al helemaal voor Sinterklaas. Het geeft je als baasje de mogelijkheid om interactief te spelen met je kat. Er wordt een afstandsbediening meegeleverd zodat je de muis zelf kunt besturen! 

Door middel van de afstandsbestuurbare muis kun je op een leuke manier spelen met je kat!

 

2. Drink- en voerbak in kattenvorm

Enorm schattig en praktisch. Zo kun je de set drink- en voerbak in kattenvorm het beste noemen. De twee schaaltjes zijn de vorm van een kat, enorm leuk dus en je kat zal het ook super leuk vinden.

Je kunt het ene schaaltje gebruiken voor voer en het andere schaaltje gebruiken voor water. Schattiger dan dit kom je niet meer tegen!

 

 3. Catnip knuffeldier

Wil jij je kat echt verwennen, dan raden wij absoluut een catnip knuffeldier aan. De catnip knuffeldiertjes zijn gevuld met kattenkruid, je kat zal het knuffeldier niet kunnen weerstaan en zal er gelijk verliefd op worden.

Onze ervaring leert, of eigenlijk onze katten leren ons, dat ze gelijk dol zijn op hun nieuwe speeltje. De catnip knuffeldier is in veel verschillende kleuren beschikbaar.

 

 4. Kattenhuisje

 

Katten houden van hun eigen plekje. Soms kiezen ze die helemaal zelf uit, maar je kunt dit soort plekjes ook voor hun inrichten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een kattenhuisje

Je kat zal het in het begin maar al te interessant vinden en het even aftasten. Maar vroeg of laat zal je kat plaats nemen in het kattenhuisje en er niet meer weg willen. Het zal uiteindelijk als zijn eigen plekje gaan voelen waar hij lekker kan chillen en slapen.

De kattenhuisjes zijn in meerdere kleuren beschikbaar.

Terug naar boven
Promo box

Iemand kocht

Product name

info info